20 Aralık 2008 Cumartesi

Vali bey' den /Faik Kökan/ Mektup var.

SEVGİLİ DOSTLAR,

Çilekli spor tesisleri, uzun yıllardan beri kapılarını çevre halkına açmış, onların bugüne kadar spor gereksinimlerini karşılamış ve karşılamaya devam etmektedir.
Çevre sakinleri her sabah saat 06.00-10.00 arasında bir araya gelerek sporlarını yapmaktadırlar.
Zamanla, birlikte spor yapan bu şahışlar arasında sporun da ötesinde, temelini karşılıklı sevgi, saygı, güven ve hoşgörünün oluşturduğu büyük bir dosluk bağı oluşmuştur. Burada mutlulukların paylaşılarak çoğaltıldığı, zorluklar ve hüzünlerinde yine paylaşılarak azaltıltığı eşsiz bir dayanışma ortamı yaratılmıştır. Bu küçük tesis katılanlar için adeta bir rehabilitasyon merkezi olmuştur.
İşte bu güzel oluşumun adı değerli karikatürist Raşit Yakalı tarafından "GÖNÜL DOSTLARI GRUBU " olarak konulmuş ve büyük emeklerle sözkonusu gruba ilişkin internet sitesi gerçekleştirilmiştir. Kendisine sonsuz teşekkürler...
Ayrıca bu oluşuma önemli katkıları olan Hamit ve Ömer hocalarda hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Tüm gönül dostlarının uzun yıllar sağlıklı bir şekilde birlikteliklerini dilerken yakın zamanda aramızdan ayrılan duayenimiz Adnan Erkaya'yı da rahmetle anmak istiyorum.
Tüm dostlara ve bu dostluğa yeni katılacaklara selam ve sevgiler sunuyorum.

Faik KÖKAN

2 yorum:

  1. Sayın valim, devamlı ilgi ve yazılarınızı bekliyoruz. Teşekkürler.
    Raşit Yakali

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Raşit Bey
    Nihayet web sayfasına gire bildim,Bize verdiğiniz adreste "cilekligonuldostları"bitişik olmalı imiş, arada nokta vardı sonunda hallettik. Sayfa mükemmel devam... seni çok seviyoruz.
    Aytaç-Serpil

    YanıtlaSil